Het gaat uitstekend met de Deventer bedrijven

Trots_aan_IJssel

Geheel in stijl met het succes van de Deventer eredivisieclub Go Ahead Eagles gaat het ook uitstekend met enkele grote bedrijven uit Deventer.

Hanzestad

Deventer

Dat zou je in eerste instantie niet zeggen. De crisis gaat ook aan deze prachtige Hanzestad aan de IJssel niet voorbij. Zo ging vorige week de uitgeverij Fidder & Löhr en PiuCalcio failliet. De mannen die nauw bij die bedrijven betrokken zijn, – nee laten we alsjeblieft geen namen noemen, Google maar even op de naam van die bedrijven in combinatie met Kowet-, zijn toevalligerwijs ook nauw betrokken bij deze prachtige volksclub. Als dat maar geen voorbode is van andere tijden… Want de voetbalwereld is opportunistisch. Na 3 verloren wedstrijden op rij beginnen de gemoederen bij elke voetbalclub te morren. Hoe sympathiek de club ook is.

Auping

Een van de bekendste Deventer bedrijven is de matrassenfabriek van het familiebedrijf Koninklijke Auping. Ze verkopen trouwens niet alleen matrassen en bedden, maar zelfs slaapkamerkasten en nachtkastjes. Ze gaan hun activiteiten bundelen op industrieterrein De Weteringen in Deventer. Het grote leegstaande pand van Strukton wordt in gebruik genomen en de fabriek wordt ook uitgebreid. Een mooie opdracht voor aannemersbedrijf Aan de Stegge uit Twello.

Drukwerkdeal.nl

Allemaal op de fiets bij Drukwerkdeal.nl ;-)

Allemaal op de fiets bij Drukwerkdeal.nl 😉

Op hetzelfde industrieterrein is de groei van Drukwerkdeal.nl ook goed waar te nemen. Het bedrijf is sponsor van Go Ahead en even in beeld geweest om zelfs hoofdsponsor van de club te worden.
De parkeerplaats van het bedrijfspand stond altijd propvol. Sinds ze het expeditie gebouw van Piet Zomers (dat ook leeg stond) erbij namen, hebben ze weer een beetje lucht. Drukwerkdeal.nl verschaft behalve visitekaartjes online allerlei bedrukte artikelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bedrukt voorhanden.
Een andere sponsor van The Eagles, BMW Dusseldorp uit het nabijgelegen Epse, die actief is voor zakelijke autorijders, schijnt het volgens bronnen ook prima te doen.

Bedrijven

deventer koek

Het Deventer Koekhuisje op De Brink

Tal van andere grote bedrijven uit Deventer, zoals Witteveen + Bos, Topicus, Stegeman, Roto Smeets, Klein Beernink en natuurlijk de koekfabriek van Bussink doen het – voor zover mij bekend- prima. Samen met het prima uitgaansleven en de prachtige festivals is Deventer een prima stad om te wonen en te werken.

Werk

Al met al is er veel werk voorhanden in Deventer door al die uitbreidingen en verhuizingen. Het UWV en de uitzendbureaus zullen blij zijn met deze ontwikkelingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s