Dedicated servers voor de juiste hosting

Er bestaan veel misverstanden en onduidelijkheden over dedicated hosting en dedicated servers. We proberen in dit artikel de voordelen van deze manier van hosten aan u uit te leggen.

Met dedicated IP hosting wordt ook wel statische webhosting bedoeld. Met dit soort hosting krijgt de gebruiker een uniek IP-adres. Dat is exclusief voor het domein, of de afzonderlijke server ruimte.

De vormen van webhosting kunnen soms verschillen. Dat is afhankelijk van of het IP-adres uniek is of gedeeld. Unieke IP-adressen zijn makkelijk verkrijgbaar bij vrijwel elke internet-provider. Hosting kan dan tegen een vaste prijs. De gebruiker heeft de flexibiliteit om inhoud te uploaden en bestanden op zijn eigen website te publiceren. De dedicated IP web hosting accounts zijn ideaal voor e-commerce websites of voor de grotere online zakelijke websites. De gebruiker moet ervoor zorgen dat de aanbieder van security maatregelen neemt met dit pakket.

Gebruikers die hun eigen unieke IP-adres wensen, kunnen de dedicated servers ook aanschaffen. Dit type hosting elimineert het gedoe van shared hosting, dat kan leiden tot vee spam. De gebruiker van dedicated hosting krijgt namelijk toegang tot meer geavanceerde hosting functies en flexibiliteit die nodig zijn voor complexe hosting. De hosting is nameijk uitgerust met een eigen SSL certificaat en een anonieme FTP. Het SSL-certificaat zorgt voor een veilige en beveiligde betaaltransacties voor klanten en is absoluut noodzakelijk voor online business websites. De anonieme FTP vergemakkelijkt het delen van informatie via het internet.

Een uniek IP-adres en een dedicated IP web hosting account, geven de gebruiker veel flexibiliteit en controle over de verschillende aspecten van zijn website. De meeste zakelijke websites kijken namelijk veel naar hogere rankings in zoekmachine’s Google voorop. Het beveiligen van een dedicated IP adres zal de gebruiker helpen dit doel te bereiken. Een dedicated server als hosting is dus het beste voor een online business.

Een dedicated IP-adres heeft bewezen resultaten voor de gebruikers. Hoewel de dienst een hogere prijs heeft dan shared hosting betaalt zich dat altijd weer terug. Er zijn tal van bedrijven die dedicated hosting aanbieden tegen betaalbare prijzen. Lees wel goed de kleine lettertjes voor eventuele verborgen kosten en deals. Bekijk ook goed de service-overeenkomst voordat je iets koopt de service.

Het is ook belangrijk om te kijken wat u voor uw website nodig heeft. Vergeet daarbij niet naar de toekomst te kijken. Het kan u later een hoop tijd, geld en energie kosten om van hosting te veranderen. Het gaat uiteindelijk om webhosting die het beste past bij uw budget en uw wensen.

Als uw online business meer verkeer gaat genereren en ruimte nodig heeft voor groei, dan is een dedicated IP web hosting een ideale optie. Dit type hosting account is uitgerust met een overvloed van krachtige functies, zoals extra bandbreedte, bijhouden van bezoekers en een zeer veilige online omgeving. Dit resulteert in minder complicaties en is ideaal voor professionele bedrijven. Het elimineert ook de ongewenste situaties die wel eens met shared hosting optreden.

Kies dus zorgvuldig uw webhosting. Beoordeel zorgvuldig uw wensen en budget en maak een weloverwogen beslissing als het gaat om het selecteren van een webhosting pakket. Van de keuze die u nu maakt, moet u natuurlijk later geen spijt gaan krijgen. Bekijk daarom nog eens goed de voordelen van dedicated hosting.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s